Gwynnaeths

Mijn naam is Kerensa Prinsen en samen met mijn Hovawarts leef ik in het Oosten van het land.
Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden en mijn droom van een eigen Hovawart kwam ruim dertig jaar geleden in vervulling. Vanaf dat tijdstip hebben altijd meerdere honden en vooral Hovawarts deel uit gemaakt van mijn leven.

Mijn Hovawarts begeleiden mij in alle facetten van mijn leven. We zijn overal waar dat mogelijk is bij elkaar. We genieten van actief bezig zijn bij allerlei soorten trainingen, tijdens wandelingen waarbij de aandacht voor elkaar centraal staat of bij het gewoon ontspannen samen zijn.

Met mijn zo dierbare Mountain Dew Dera Gwynnaeth begon het avontuur van het fokken. De betekenis van de naam Gwynnaeth is ‘geliefd meisje’. De kennelnaam ‘Gwynnaeths’ – afstammend van een geliefd meisje – is een hommage aan haar en het door haar mogelijk gemaakte avontuur van heel af en toe een nestje fokken.

Met het C-nest van Meegan, een achterkleinkind van Gwynnaeth, kwam de droom van een  volgende generatie in vervulling. Inmiddels hebben de puppen van dit nest zich ontwikkeld tot mooie, gezonde en vrolijke hovawarts. 
Om die reden hebben we het D-nest gepland. Op 6 maart 2024 is een elftal heerlijke zwartblonde hovawart pupjes geboren! 

Mountain Dew Dera Gwynnaeth