Shooting met Meegan…

Meegan heeft vandaag model gestaan tijdens een fotoshoot in de mooie omgeving van Ommen.
Zo blij met de foto’s die zo laten zien wie ze is. Een heerlijk vrolijke wervelwind die volop geniet van het leven.
Bedankt Mariëlle voor de prachtige foto’s die dit heeft opgeleverd.
Hieronder alvast één van de prachtige foto’s…

 

https://www.facebook.com/marielleruiterkampphotography/

Achter de schermen…

Achter de schermen wordt nog steeds veel ondernomen in de aanloop naar de komende loopsheid…
Het blijkt (als verwacht) niet eenvoudig om een dekreu te vinden die voldoet aan het opgestelde wensenlijstje. Er moeten altijd consessies worden gedaan, maar wat mij betreft het liefst zo weinig mogelijk. In ieder geval laten we ons niet beperken tot het aantal af te leggen kilometers.
In heel Europa wordt nog steeds naar passende dekreuen gezocht en in verschillende landen worden potentiële kandidaten voor het vaderschap bezocht.
Nieuw aangekeurde jonge dekreuen worden gescreend en een volgend buitenlands bezoek staat op korte termijn op de planning. Nu maar hopen dat Corona geen roet in het eten zal blazen.
Meegan krijgt van alles niets mee en geniet ondertussen van het goede leven. Altijd in voor actie, maar ook voor ontspannen samenzijn komt langzaam de volgende loopsheid weer in zicht. Het wordt heel langzaam spannend!

Ceron op de Kampioensclubmatch in Tsjechië

Ceron van Laag Laren, de knappe bij zijn vader in Tsjechië levende broer van Meegan, heeft vandaag deelgenomen aan de Kampioensclubmatch en heeft  wederom de sterk bezette open klasse gewonnen (1 CAC). Opnieuw zijn we enorm trots op broer Ceron.
Aja en Jirka, gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!

Ceron (broer Meegan) is nu een goedgekeurde dekreu in Tsjechië!


Ceron van Laag Laren is gisteren geslaagd voor de fokgeschiktheidstest van de erkende Hovawart rasvereniging in Tsjechië! Met dit resultaat mag hij zich in combinatie de behaalde gezondheidscertificaten nu met trots dekreu noemen.
Aja en Jirka, gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!
We zijn benieuwd wat de toekomst gaat brengen!

Groot succes van Ceron (broer Meegan)

Ceron, de broer van Meegan die in Tsjechië bij zijn vader leeft, heeft vandaag deelgenomen aan een grote Clubshow van de Hovawart Rasvereniging. Hij won de open klasse van maar liefst 17 andere deelnemers!
Gefeliciteerd Aja en Jirka met dit geweldige resultaat!

Voorbereidingen voor een nestje…

Dat het even stil is op de website betekent niet dat er achter de schermen niet ‘gewerkt’ wordt.
Vele uren worden besteed aan het zoeken naar een dekreu zodat Meegan bij haar komende loopsheid gedekt zal kunnen worden.
Meerdere prachtige reuen zijn de revue gepasseerd maar helaas vallen velen om verschillende redenen nét niet in het gestelde fokdoel of passen ze toch niet voldoende bij Meegan. Een aantal toppers worden nog verder uitgeplozen en/of bezocht en dat heeft zijn tijd nodig…