Cwynns Quilla Meegan van Laag Laren

Every day she puts a smile on my face…

Exterieur : 65 cm, 36,5 kg
Geboortedatum : 23-03-2018
NHSB nr. : NHSB 3115903
Anvie van Laag Laren x Baghir Scorteus Mons

Nakomelingenkeuring & Fokgeschiktheidskeuring  HRN

HD-A, Locus D/D
ECVO oogonderzoek vrij van erfelijke afwijkingen

Show Kampioen Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland-VDH, Duitsland-RZV in aanvraag
Internationaal Show Kampioen (in aanvraag)
Jeugd Show Kampioen Nederland, België, Luxemburg
BENELUX Jeugd Kampioen
Benelux Jeugd Winster België  & Luxemburg ’19
Multiple BOB/BOS/CAC/CACIB

Meegan is geboren uit een dochter van de eerstgeboren pup van mijn dierbare Gwynnaeth. Een heerlijke wervelwind die optimaal geniet van het leven; ze is open, vriendelijk en temperamentvol. Voor mij is ze met haar levenslust en hoge buitdrift en met haar vaardigheid om eenvoudig te kunnen schakelen tussen actie en ontspanning een Hovawart zoals ik dat graag zie.

Meegan is zelfstandig en vol zelfvertrouwen en waakt over haar terrein en eigendommen. We hebben een sterke band opgebouwd en Meegan vindt het geweldig om samen te trainen, te wandelen of op andere wijze samen actief bezig te zijn. Ze geniet volop van actie maar vind het daarnaast ook heerlijk om gewoon ontspannen samen te zijn.
Op show en op vreemd terrein laat Meegan zien nergens van onder de indruk te zijn. Ze is voor iedereen benaderbaar en zou als ze de kans zou krijgen graag zelfstandig op onderzoek gaan.

Meegan stamt uit bewezen bloedlijnen die zich kenmerken door correcte imponerende verschijningen met veel bone en uitstraling.  In de lijnen voeren vriendelijke karakters vol werklust de boventoon. Ondanks dat zijn familieleden en voorouders net als Meegan, flinke persoonlijkheden die er beslist staan als het moet. Haar bijnaam ‘Meega(n)monster’ heeft ze niet voor niets…