Maand: juli 2021

Shooting met Meegan…

Meegan heeft vandaag model gestaan tijdens een fotoshoot in de mooie omgeving van Ommen.
Zo blij met de foto’s die zo laten zien wie ze is. Een heerlijk vrolijke wervelwind die volop geniet van het leven.
Bedankt Mariëlle voor de prachtige foto’s die dit heeft opgeleverd.
Hieronder alvast één van de prachtige foto’s…

 

https://www.facebook.com/marielleruiterkampphotography/

Achter de schermen…

Achter de schermen wordt nog steeds veel ondernomen in de aanloop naar de komende loopsheid…
Het blijkt (als verwacht) niet eenvoudig om een dekreu te vinden die voldoet aan het opgestelde wensenlijstje. Er moeten altijd consessies worden gedaan, maar wat mij betreft het liefst zo weinig mogelijk. In ieder geval laten we ons niet beperken tot het aantal af te leggen kilometers.
In heel Europa wordt nog steeds naar passende dekreuen gezocht en in verschillende landen worden potentiële kandidaten voor het vaderschap bezocht.
Nieuw aangekeurde jonge dekreuen worden gescreend en een volgend buitenlands bezoek staat op korte termijn op de planning. Nu maar hopen dat Corona geen roet in het eten zal blazen.
Meegan krijgt van alles niets mee en geniet ondertussen van het goede leven. Altijd in voor actie, maar ook voor ontspannen samenzijn komt langzaam de volgende loopsheid weer in zicht. Het wordt heel langzaam spannend!

Ceron op de Kampioensclubmatch in Tsjechië

Ceron van Laag Laren, de knappe bij zijn vader in Tsjechië levende broer van Meegan, heeft vandaag deelgenomen aan de Kampioensclubmatch en heeft  wederom de sterk bezette open klasse gewonnen (1 CAC). Opnieuw zijn we enorm trots op broer Ceron.
Aja en Jirka, gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!