Maand: juli 2022

12-06-2022 Jubileum Show 100 jaar Hovawart in Fulda (Duitsland)

Mooie resultaten! 

Ceron van Laag Laren (broer Meegan) 1 uitmuntend in de open klasse!
Ceron behaalde zijn volgende grote succes op de gigantisch grote jubileum show in Fulda die op 12 juni georganiseerd werd door de drie erkende Duitse rasverenigingen (RZV, HZD en de HC) ter ere van het 100 jarig jubileum van de hovawart.
Ceron deed mee in de open klasse waar hij maar liefst tesamen met 77 andere reuen om de hoogste score streed. En hij won! Wat een geweldig succes en wederom een felicitatie voor Aja en Jirka!

Hierbij moet ook nog vermeld worden dat ook Heye vom Bagalutenhof, de vader van de pups van Meegan ook meegedaan heeft in de zwaar bezette kampioensklasse. Heye werd vijfde met een uitmuntend. Voor een reu met een wit borstvlekje de hoogt haalbare score in dit deelnemersveld waar ieder klein foutje streng werd afgestraft. Ook Heye heeft zich qua gedrag van zijn beste vriendelijke kant laten zien op de show. Gefeliciteerd Petra en Stephan!

Nicht Lenka van Bree’s Stolp werd ook op de show voorgebracht.
Omdat ze helaas compleet uit vacht was werd ze dit keer beoordeeld met een zeer goed. Ze ging verder met een prachtig juryrapport naar huis en gedroeg zich zoals we van haar gewend zijn; als een heerlijk vrolijke clown! Marjolijn ook weer van harte gefeliciteerd met je bijzondere meisje!

Familiefeest op de show in Utrecht!


Dubbel feest op de show in Utrecht.
Chuus van Laag Laren (broer van Meegan) werd de beste van de reuen (BOS)
Lenka van Bree’s Stolp (nichtje van Meegan) werd beste teef en beste van het ras (BOB)!
Gefeliciteerd Katinka en Marjolijn met dit heerlijke resultaat!
We hebben vanuit de werpkist voor jullie geduimd…